Calandweg 36 te Arnemuiden +31(0)113- 405079 info@ftmz.nl

ONS TEAM

Herman Sterken

De head of training van FTMZ is Herman Sterken. Een ervaren piloot kan je wel zeggen. Hij vloog in Tanzania, in Afrika als bushpiloot. Van Chef-piloot tot Training Captain voor de Cessna 206 & 208, waarna een echte passie ontstond om vliegers op te leiden tot bekwame en vooral veilige piloten.

“Het concept is simpel, vliegen moet plezierig zijn en niet moeilijker gemaakt worden als het is!” aldus Herman.

Hugo Vennix

Hallo, ik ben Hugo Vennix, instructeur. Luchtvaart is mijn passie, met mijn 23 jaar Luchtmacht ervaring ben ik enthousiast en gedreven om deze passie met jou te delen. Door onder andere mijn ervaring als F16 vlieger, instructeur op de Pilatus PC-7 en sinds 2019 civiel vlieger voor NetJets ben ik meer dan gemotiveerd om jou het plezier en de vrijheid van het vliegen bij te brengen . Graag zie ik je binnenkort als cursist bij FTMZ op Vliegveld Midden-Zeeland.

Peter Boot

 

Willy Rozendaal

Gert van Os

Hallo, ik ben Gert van Os, instructeur. De luchtvaart is voor mij niet onbekend, met mijn 51 jaar ervaring heb ik bijna alle aspecten van de luchtvaart meegekregen. Van zweefsleepvlieger tot op het constructiebureau bij vliegtuigbouwer Fokker, van vlieginstructeur tot commercieel vlieger. Naast vlieginstructie geef ik ook motorrij-instructie, in beide sporten geef ik graag tips en tricks aan enthousiaste liefhebbers. Vliegen is niet alleen mijn werk maar ook mijn passie. Graag zie ik u snel in de cockpit. 

Chris Elzas

Hoi, mijn naam is Chris Elzas en ik verzorg de Public Relations binnen FTMZ. Sinds 2006 ben ik in het bezit van een PPL. Een jongensdroom die ik wilde uit laten komen. Ik vertel je graag mijn ervaring bij het behalen van een vliegbrevet. In het dagelijks leven ben ik accountmanager en ga graag in het weekend even ontspannen op het vliegveld. Graag ontvang ik u binnenkort op het vliegveld voor een persoonlijk gesprek en wie weet zit u binnen de kortste keren zelf achter het stuur.